پیام ها و روادید
اجرای برنامه نشان برتر توسط مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

اجرای برنامه نشان برتر توسط مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران با مشارکت رادیو تخصصی اقتصاد برنامه رادیویی تهیه و اجرا کرد تحت عنوان نشان برتر.

در این برنامه که  با حضور کارشناسان مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در استودیو رادیو اقتصاد طی بیست جلسه اجرا شد در خصوص آشنایی با نحوه اخذ گواهینامه های ایزو اطلاع رسانی شد.

- شنبه, 02 فروردين 773 00:00

ایزو چیست؟

ISO چیست؟

ایزو چیست؟

 ISO چیست؟ 

کلمه ایزو (ISO   ) مخفف سه کلمه انگلیسی  به شرح می باشد:

سازمان استاندارد جهانی

International Organization For Standard

Organization = O      و      Standard = S      و      International = I

همچنین مصطلح است که  ريشه پيوند ISO در لغاتي مانند Isometric ( هم اندازه ، داراي ابعاد مساوي ) و Isonomy (تساوي قانون ياتساوي افراد در برابر قانون ) مي باشد كه به دليل ارتباط منطقي دو كلمه (( مساوي )) و (( استاندارد )) نام  ISO براي اين سازمان انتخاب گرديد .

سازمان بين‌المللي استاندارد ISO كه مقر آن در ژنو مي‌باشد در 24 فوريه 1947 به منظور يكپارچه كردن تدوين استاندارد در سراسر جهان  ايجاد تسهيلات در تجارت بين‌المللي حمايت از توليدكننده و مصرف‌كننده و توسعه همكاريهاي علمي  تكنولوژيكي  اقتصادي و ... با عضويت 25 كشور تاسيس شد. به دنبال پيوستن تدريجي ساير كشورهاي جهان  اين سازمان در حال حاضر داراي 164 عضو  مي‌باشد كه موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران از جمله اعضاي اصلي آن بوده و بافعاليت در كميته‌هاي فني ايزو  در تدوين استانداردهاي بين‌المللي مشاركت داشته و دارد. اين استاندرادها كه تعداد آنها در حال حاضر 19500 مورد مي‌باشد توسط 3368 كميته و زيركميته و بيش از چهل‌هزار كارشناس تدوين گرديده‌اند.

كميته‌هاي فني كه متشكل از اعضاي فعال (P-MEMBER) و اعضاي ناظر (O-MEMBER) مي‌باشند وظيفه دارند موضوعاتي را كه تدوين استاندارد آنها ضروري به نظر مي‌رسد  بررسي و مطرح نمايند. پس از موافقت اعضا با موضوع پيشنهادي  مدارك علمي و فني مربوط (COMMITTEE DRAFT) تهيه و بين اعضاء (از جمله ايران) توزيع مي‌گردند كه پس از انجام اصلاحات لازم به صورت پيش‌نويس استاندارد بين‌المللي (DRAFT INTERNATIONAL STANDARD) در مي‌آيند. پيش‌نويس‌هاي مذكور مجددا براي اعضاء فرستاده مي‌شوند تا پس از انجام آخرين اصلاحات به عمل آمده و تصويب نهايي به صورت استانداردهاي بين‌المللي مورد عمل قرار گيرند. درمراحل مختلف تدوين  اجلاسيه‌هايي براي بحث و تبادل نظر حضوري اعضا نسبت به پيش‌نويس مورد نظر در كشورهاي عضو ايزو تشكيل مي‌گردد و اعضاي فعال (P-MEMBER) نماينده يا نمايندگاني به اين جلسات اعزام مي‌دارند.

امروزه تفکر و دید عموم جامعه از کلمه ISO فراتر رفته و با تمایل به مدرک گرایی به کلمه و عنوان گواهینامه ISO حساس شده است. در بین تمامی استانداردها ، استاندارد سیستم مدیریت کیفیت که همان ISO9001 است زبان زد همه شده است. علت این موضوع این است که ISO9001 یک استاندارد عمومی برای تمامی سازمان ها  و شرکت ها و مجموعه ها با هر زمینه فعالیتی که باشد ( اعم از تولیدی ، خدماتی ، پروژه ایی ، بازرگانی و . . . ) است و کاربرد آن در هر سازمانی به عنوان پیش نیاز برای هر استاندارد دیگری است. جامعه دریافت که کسب موفقيت جهت حضور مداوم در بازارهاي ملي ، منطقه اي و بين المللي تحت تاثير رقابت هاي فشرده و افزايش عرضه بر تقاضا همواره به دو عامل اساسي کيفيت و قيمت بستگي دارد. گرچه عوامل مهم ديگري از جمله محيط زيست ، دوام ، ايمني ، خدمات بعد از فروش ، به روز بودن و رضايت مشتريان را نيز نمي توان ناديده گرفت. لذا سیستم مدیریت کیفیت به عنوان یک ابزار قدرتمند مورد استفاده قرار گرفت.

 

شرکت سیستم کاران به عنوان یکی از بزرگترین مراکز مشاوره در زمینه طراحی ، مستندسازی ، پیاده سازی ، اجراء ، نگهداری و بهبود سیستم های مدیریتی و اخذ گواهینامه های ایزو مربوطه بهترین انتخاب هر سازمان و شرکتی است.

 

با ما  در ارتباط باشید . . .
iso, اخذ گواهینامه iso, گرفتن گواهی نامه ایزو, گرفتن گواهینامه ایزو, گرفتن گواهی ایزو, گرفتن گواهی iso