پیام ها و روادید
اجرای برنامه نشان برتر توسط مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

اجرای برنامه نشان برتر توسط مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران

مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران با مشارکت رادیو تخصصی اقتصاد برنامه رادیویی تهیه و اجرا کرد تحت عنوان نشان برتر.

در این برنامه که  با حضور کارشناسان مرکز مشاوره و اطلاع رسانی سیستم کاران در استودیو رادیو اقتصاد طی بیست جلسه اجرا شد در خصوص آشنایی با نحوه اخذ گواهینامه های ایزو اطلاع رسانی شد.

- شنبه, 02 فروردين 773 00:00

گواهینامه HALAL حلال

گواهینامه HALAL حلال

 

 استاندارد (نشان) حلال

دین حنیف اسلام به عنوان آخرین و کامل ترین رسالت الهی، با تأسیس نظام مستقل اندیشگی در صحنه حیات انسانی ظاهر شد و با فرهنگی بالنده، نظامی نوین در عرصه زندگی فکری و اجتماعی انسانها پدید آورد و امروز دین برگزیده یک سوم مردم جهان است.

 

در تعاليم اسلامي به دنبال كردن يك رژيم غذايي سالم به مفهوم آنچه كه انسان مجاز به مصرف آن است توجه ویژه ایی شده است. در واقع اسلام از مسلمانان مي خواهد قوانين را در مورد غذا ، نوشيدن و ذبح حيوانات رعايت نمايند. در دین مبین اسلام مواد غذايي مجاز هستند كه حلال باشند. حلال ، يك واژة عربي است و براساس قرآن و تعليمات دین اسلام به مواد غذايي اطلاق مي شود كه براي مصرف همة انسان ها مناسب است.

 

جامعه اسلامی در طول پانزده قرن، این نظام مستقل را حفظ نموده و در درون جامعه بشری، زیست خاصی را مطابق این اصول برآمده ازوحی الهی تنظیم نموده است. اکنون در شرایط جهانی شدن، بایسته است این معیارها ی حلال در همه  زمینه ها به شکل استاندارد، تدوین و از سوی مراکزی نظارت دائمی شود و کلیه محصولات با نشانه خاصی که امنیت خاطر مصرف کنندگان را تضمین کند، در سطح جهانی عرضه شود و همه تولید کنندگان موظف باشند این نظارت را پذیرفته و با درج این نشان بر روی محصولات خود، مصرف کنندگان مسلمان در همه نقاط جهان را امنیت خاطر بخشند.

 

مرکز تحقیقات و اطلاع رسانی اتاق اسلامی (ICRIC) زیر نظر سازمان همکاری های اسلامی در راستای پاسخ به این نیاز در جهان اسلام، به مطالعه و پژوهش در این زمینه پرداخته و با جمع بندی تجربیات ازفعالیت های انجام شده، اقدام به ایجاد " نظام نظارتی بر محصولات حلال (Halal Products) از جمله غذاهای حلال (Halal Food)  و نیز پژوهش، گسترش، اطلاع رسانی و حمایت " در این زمینه نموده است .

 

لذا سازمان هایی که در راستای صنایع غذایی فعالیت می کنند و تمایل به اخذ گواهینامه حلال را دارند بایستی الزامات این استاندارد را رعایت نمایند و پس از انجام مراحل قانونی تعریف شده، از طریق مرکز تحقیقات واطلاع رسانی اتاق اسلامی به نشانی  www.halalworld.ir  اقدام نمایند.

 

این گواهینامه مانند گواهینامه های ایزو نیست و در واقع فقط یک گواهینامه معتبر در کشور های اسلامی می باشد. هرچند که ورود محصولات دارای این نشان در کشور های غیر اسلامی نیز رو به رشد است و مشتریان غیر مسلمان نیز تمایل زیادی به مصرف این مواد غذایی دارند.

 

مرکز اطلاع رسانی سیستم کاران با کادری متخصص و مجرب بهترین راهنمای شما در خصوص گرفتن گواهینامه حلال  متناسب با نوع زمینه فعالیت ، نیاز واقعی و بودجه تعریف شده خودتان می باشد.

 

با ما در ارتباط باشید . . .